Netflix’s new digs

MASTER.00_01_21_04.Still005.jpg

case study

Netflix wanted to create a video highlighting their brand-new building.

 

IT ALL STARTED WHEN…

Netflix asked us to craft dynamic video content of their beautiful new 6-story building including a brand-new rooftop lounge.

 

HIGHLIGHTS

  • The client had already created a test concept, but it lacked energy.

  • We shot 12 hours of footage and edited them into six 5-minute videos for a dynamic interview concept.

 
REVERSE PARKER.00_00_08_07.Still010.jpg

client review

“The video was a hit for the leadership at Netflix, amazing job! Thank you for taking this on such short notice.”

 

challenge

  • Okie Media was brought on to this project 5 days before its intended shoot date.

  • Timeline was less than 5 days to before the intended shoot date to plan everything.

 

process

  • After discussing the concept concept with Netflix over the phone, we gathered necessary crew and equipment, and shot the video the next week.

  • The video was then edited and completed within a week of the shoot date.

 
 
 

RESULTS

 

The full video was shown throughout Netflix’s corporate offices worldwide to showcase the new building and all it has to offer.